АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 США чекають обрання наступника Кудрицького після заповнення наглядової ради "Укренерго"

6-09-2024, 19:00
Україна має заповнити повний склад наглядової НЕК "Укренерго", незалежні члени якої звільнилися на знак протести проти політично мотивованої відставки керівника компанії Володимира Кудрицького.
 


 Як із користю для себе та з великою економією купити вітчизняні українські товари

6-09-2024, 17:00
З початку вересня в Україні запрацювала програма «Національний кешбек»*, яка передбачає повернення 10% суми на купівлю українських товарів. Участь у програмі є добровільною і скористатися нею можуть усі громадяни України.
 


 "Під час вступу до ЄС нам доведеться потренувати вміння не розчаровуватися". Інтерв’ю Стефанішиної

6-09-2024, 15:00
Серед урядових кадрових ротацій цього тижня звільнення і потім призначення Ольги Стефанішиної стало одним з найменш проблемних у пошуку голосів – але від того не менш дивним. У середу її звільнили з посади віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, щоби вже у четвер знову призначити на ту саму посаду, але тепер – суміщену з керівництвом Міністерством юстиції. Навіщо ці
 


 Підсанкційні олігархи Фрідман і Авен отримали частку в найбільшій нафтовій компанії Британії

6-09-2024, 13:00
Підсанкційні російські олігархи Михаїл Фрідман і Петр Авен стали співвласниками найбільшої нафтовидобувної компанії у Великій Британії – Harbour Energy.
 


 «Одеса-2024: бізнес під час війни»

6-09-2024, 11:00
Регіональний форум з такою тематикою відбувся на прикінці минулого тижня в день професійного свята підприємців — Дня підприємця. Організатори — Всеукраїнська професійна асоціація підприємців (президент — Борис Емельдеш), Національна бізнес-коаліція, благодійний фонд «Рада міст», Українська рада бізнесу спільно з партнерами.